Fotoliu cu masaj Inada Duet Zero Gravity

Fotoliu cu masaj Inada Duet
  • Disponibilitate disponibil
  • Garanţie 36 luni
  • Livrare 2 zile
  • Fabricatie JAPONIA
  • Manual de utilizare inclus
  • Producator INADA FAMILY CO
Informaţii prin email:

[email protected]

TEL: 0746.022.145
Fotoliu cu masaj Inada Duet

Poziţia de masaj, de la „plată” la „gravitaţie zero”

Tratamentul ideal cu ajutorul unui fotoliu de masaj indică cum să îţi degajezi întregul corp în timp ce reduci sarcina şi cum să efectuezi un masaj în mod corespunzător, în funcţie de „linia în formă de S” a corpului. FAMILIA INADA îşi concentrează atenţia asupra gravitaţiei zero a „sarcinii post-gravitaţionale”, printr-o cercetare unică. Am făcut posibil un masaj relaxant într-o poziţie confortabilă ce seamănă cu un mediu gravitaţional zero, deoarece întregul fotoliu susţine corpul în mod egal, pentru a se reduce sarcina asupra muşchilor.

Masaj, programe, functii INADA DUET

Hamstrings

Masează muşchii din partea posterioară a coapsei (hamstring) prin metoda de frământare cu două degete care parcă prind muşchiul între ele. Masează muşchii din partea posterioară a coapsei (hamstring), precum muşchiul biceps femural, muşchiul semimembranos şi muşchiul semitendinos prin metoda de frământare cu două degete care prind muşchiul între ele.

Hamstrings

Flux shiatsu asupra gambelor.

Masează gambele ca şi cum le-ar apuca cu mâna, aplicând ferm fluxuri tip shiatsu cu ajutorul unor proeminenţe rotative cu apăsări rapide.

Flux shiatsu asupra gambelor

Masajul degeteor de la picioare

Masează degetele de la picioare ca şi cum le-ar ţine în mână, aplicând shiatsu tălpii piciorului cu ajutorul unor proeminenţe rotative ce acţionează cu presiune şi forţă. Masează degetele de la picioare ca şi cum le-ar ţine în mână. În plus, masează laba piciorului cu ajutorul a şase proeminenţe rotative ce acţionează cu presiune şi forţă.

Masajul degeteor de la picioare

Dispozitiv pentru încălzirea mâinilor

Masează braţele, aplicând un efect de încălzire asupra vârfurilor degetelor. Pernele cu aer cuprind cu blândeţe regiunea antebraţului, eliminând rigiditatea din întregul braţ. În plus, „dispozitivul pentru încălzirea mâinilor” din dotare relaxează corpul încălzind mâinile.

Dispozitiv pentru încălzirea mâinilor

Masajul cefei

Ţine ferm baza cefei şi o masează cu presiune şi forţă. Ţine ferm baza cefei şi o masează printr-o apăsare puternică ce dă senzaţia de shiatsu prin frământare. Întinde gâtul ca şi în cazul înclinării capului.

Masajul cefei

Masajul omoplaţilor

Masează amplu muşchii din jurul omoplaţilor. Inada Duet masează profund muşchii din spatele umerilor, care se rigidizează cu uşurinţă, prin mişcări diagonale de-a lungul marginilor omoplaţilor.

Masaj de încălzire pentru braţe

Masajul lombar

Masează amplu zona lombară, înspre exterior. Rolele se extind cu până la circa 20 cm în afară pentru a masa amplu zona lombară, până la zonele externe, care obosesc rapid.

Masaj lombar

Masajul muşchilor piriformi

Masează în profunzime muşchii piriformi, care se întind peste nervul sciatic. Rolele rulante, care coboară mult, până lângă fese, masează muşchii fesieri mari (gluteus maximus) şi muşchii piriformi de lângă nervul sciatic.

Masajul muşchilor piriformi

Confort şi atenţie la detalii

Piele moale pe componentele de la mână

Acordăm o ateţie sporită componentelor pe care le puteţi atinge şi simţi tactil.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Buzunar pentru telecomandă (subţire, elegant)

Utilizaţi fie buzunarul din partea dreaptă, fie cel din partea stângă, în funcţie de preferinţele dvs.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Husă pentru pernă

Husa pentru pernă inclusă poate fi curăţată ori de câte ori este nevoie. Se poate spăla în maşina de spălat.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Libertate în utilizarea pernei-tampon

Perna-tampon, care permite ajustarea forţei exercitate de rolele rulante, vă permite să optimizaţi confortul fotoliului.

Fotoliu cu masaj Inada Duet
Fotoliu cu masaj Inada Duet

Masaj în funcţie de persoană, regiune şi rigiditate

Forma părţii superioare a corpului diferă de cea a părţii inferioare a acestuia. Pentru un masaj adecvat, este necesar un mecanism special conceput, cu o formă specială. Pentru rigiditatea inegală cauzată de deformarea corpului este important ca amble părţi (partea stângă şi partea dreaptă) să fie intens masate. Ce rezolvă această problemă odată pentru totdeauna este noul „Motor W”, pe care noi l-am concepu şi dezvoltat, care permite efectuarea unui masaj adaptat în funcţie de utilizator.

Senzorul optic localizează în mod automat punctele shiatsu optime

Sistemul cu Senzor Optic de Localizare Automată a Punctelor Shiatsu brevetat de FAMILIA INADA localizează cu acurateţe punctele shiatsu, care diferă de la o persoană la alta, în funcţie de tipul corpului, ceea ce permite efectuarea unui masaj eficient prin stimularea punctelor individuale de presopunctură şi masaj.

1. Full Body Quick (Întreg Corpul – Rapid)

Masează de la baza capului până la gambe prin apropierea punctelor pentru o perioadă scurtă de timp. Acest program este recomandat când vreţi să vă împrospătaţi în timpul muncii sau într-un interval scurt de timp.

2. Full Body Relief (Degajarea Întregului Corp)

Masează muşchii de la baza capului până la gambe într-un mod echilibrat. Acest program este recomandat pentru gestionarea întreţinerii corporale zilnice şi are ca scop eliminarea oboselii zilnice.

3. Morning (Dimineaţa)

Masează de-a lungul fluxului venelor prin metoda centripetă, cu scopul de a redirecţiona circulaţia sanguină dinspre extremităţi înspre inimă. Acest program este recomandat pentru activarea şi trezirea corpului.

4. Night (Noapte)

Masează de-a lungul fluxului arterelor prin metoda centrifugă, cu scopul de a asista circulaţia sanguină dinspre inimă înspre extremităţi. Acest program este recomandat pentru calmarea şi relaxarea corpului.

5. Back Intensity Balance (Echilibru Intensitate Spate)

Acesta este un program pentru masarea rigiditatăţii inegale şi se concentrează pe masarea ambelor părţi (stânga şi dreapta). Acest program este recomandat pentru persoanele cu rigiditatea inegală cauzată de obiceiurile lor zilnice.

Programe Focalizate

Acesta este un program pentru masarea intensă zonelor obosite.

Back Intensity Balance (Echilibru Intensitate Spate)

Efectuează un masaj ce se concentrează fie pe partea stângă, fie pe cea dreaptă, având un buton pentru intensitate dreapta şi un alt buton pentru intensitate stânga.

Program Favorit

Selectaţi masajul preferat cu mecanismul pentru spate sau mecanismul pentru picior. Poate de asemenea fi folosit în combinaţie cu acţiunea de frământare, respectiv cu rolele.

Permite masarea labei piciorului.

Aşezaţi laba piciorului pe mecanismul pentru picioare.

Denumire / număr model INADA DUET HCP-WG1000
Alimentare reţea 100V – 230V AC (curent alternativ) (50-60 Hz)
Consum 150 W (consum nominal separat al dispozitivului de încălzire:12W)
Tapiţerie (îmbrăcat în) Piele sintetică, poliester
Unghi înclinare spătar Aprox. între 118º - 153º faţă de podea, mişcare continuă (înclinare automată)
Accesorii Cablu de Alimentare, Buzunar pentru Telecomandă, Pernă-Tampon
Nr. Aprobare Dispozitiv Medical 225AKBZX00065000
Producător Dispozitiv Medical/Nr. Licenţă Distribuitor 31B2X00003
Numărul Aprobării Dispozitivului Medical eliberat de Ministerul Sănătăţii din Japonia
Dimensiuni
Fotoliu cu masaj Inada Duet - dimensiuni Fotoliu cu masaj Inada Duet - dimensiuni
Greutate fotoliu 80 KG
Proiectat și dezvoltat Japonia
Producător Inada Family Japan
Culori:
Fotoliu cu masaj Inada Duet - ivory IVORY Fotoliu cu masaj Inada Duet - negru NEGRU Fotoliu cu masaj Inada Duet - navy blue ALBASTRU Fotoliu cu masaj Inada Duet - rosu ROSU

(C) Siteul www.inadafamily.ro este detinut de S.C. INADA ROBOSTIC S.R.L.-D
Numar la Registrul Comertului nr. J12 / 1339 / 2014, Cod Fiscal RO 33054589, Atribut fiscal: RO, Capital Social: 200 Lei,
Vanzari si Facturare: [email protected]
Garantie / Livrare: [email protected]