Fotoliu de masaj INADA 3S Medical

Fotoliu cu masaj Inada S3
  • Disponibilitate disponibil
  • Garanţie 36 luni
  • Livrare 2 zile
  • Fabricatie JAPONIA
  • Manual de utilizare inclus
  • Producator INADA FAMILY CO
Informaţii prin email:

[email protected]

TEL: 0746.022.145

Cel mai nou fotoliu de masaj din lume.

Acesta este cel mai nou model de la Inada, noul fotoliu de masaj 3D, fotoliu medical 3S. Acest fotoliu de masaj este uimitor atât în privinţa aspectului, cât şi a performanţei. A fost construit sub consilierea renumitlui intructor sportiv de stretching, Tadashi Kaneko şi este singurul fotoliu de masaj din lume care execută mişcări de stretching împreună cu metodele tradişionale de masaj - motiv pentru care este clasificat ca fotoliu de masaj MEDICAL şi a primit un număr de certificare medicală. (nr. aprobare medicală: 223AKBZX00226000)

Design excepţional. Efecte terapeutice.

Fotoliul de masaj 3S pentru întregul corp este perfect pentru cei care îşi doresc să facă stretching, să îşi îmbunătăţească postura şi să primească toate beneficiile asupra stării de sănătate asociate cu masajul şi relaxarea. Puteţi alegeţi unul dintre programele automate de îngrijire ce includ masajul pentru întregul corp, masajul prin stretching şi masajul pentru zona inferioară a corpului. Acestea includ de asemenea programe de "încălzire" şi "calmare", precum şi multiple alte tehnici de masaj japoneze.

Fotoliu de masaj Medical.

Fotoliul medical de masaj 3S a fost proiectat pentru a îmbunătăţi mişcările funcţionale zilnice, performanţa fizică şi tehnicile de respiraţie eficiente şi pentru a asista recuperarea în cazul durerilor de spate sau a rigidităţii umerilor. Programul ”Shoulder Focus” se orientează asupra reducerii tensiunii în zona umerilor prin masaj asupra claviculei printr-o compresie de aer frontală şi prin presare din spate, care duce la extensia pieptului. Prin apăsarea din faţă şi din spate se obţine o extensie profundă, iar principala cauză a tensiunii în zona umerilor (postura incorectă) este înlăturată.

structura masajului la Inada S3

Masaj pentru întregul corp

Masajul Kenbiki (între umeri)

Inada S3 masează profund zonele dureroase de-a lungul marginii umerilor. Pernele de aer încorporate aplică presiune directă în puctele Shiatsu din zona umerilor, masându-le prin presiune fermă de aer, dând senzaţia unui masaj prin strângere efectuat de mâini umane.

Masajul Kenbiki (între umeri)

Masajul pentru ceafă

S3 masează mușchii de la baza gâtului printr-o mișcare de frământare. Ridică ceafa din abele părţi, pentru a masa muşchii prin tragere şi strângere.

masaj shiatsu la Inada S3

Masajul Kensei

Masaj intensiv al punctelor kensei aflate între umeri și ceafă (sunt adesea tensionate).

Masajul Kensei

Masajul în zona pelviană şi şolduri

Sunt masaţi mușchii din această zonă prin strângerea pelvisului între airbag-uri laterale. Acest mecanism permite masarea zonei pelviene din ambele părţi, înlăturând oboseala din zona feselor şi coapselor.

Masajul în zona pelviană

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui. Masajul prin rulare pentru spate

Inada S3 oferă un masaj profund în zona inferioară a spatelui. Aerul şi rolele asigură masarea fermă a muşchilor. Rolele ajung până în zone foarte joase ale spatelui. S3 este dotat cu cel mai performant sistem de role - masaj care de se mișcă dintr-o parte în cealaltă şi execută masaj 3D prin deplasare pe axa orizontală. Rolele din zona inferioară a spatelui se extind cu până la 20 m cu o mișcare încrucișată pentru a masa o suprafață cât mai extinsă și a înlătura durerea.

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui

UNIC! Mecanism 3D ROLE DE MASAJ MEDICAL şi PERNE DE AER

Sistemul de rolele cu masaj este adaptat prin intermediul unor perne de aer aflate la baza sistemului de masaj. Aceasta tehnologie permite contactul pernanent al rolelor de masaj cu spatele. Rolele coboară până în zona pelvisului si efectueaza masaj prin rulare. Cu ajutorul funcţiilor unice de masare circulară prin strângere ale fotoliului INADA ne-am apropiat perfect de tehnicile maseurilor profesionişti. Astfel sunt înlăturate durerile profunde din zona spatelui.Masajul 3D vă dă posibilitatea de a regla intensitatea mecanismului Push-Out până la 4.5cm (pentru varianta de masaj cel mai profund).

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui

Masajul pentru picioare

Stimlează circulația sângelui la nivelul picioarelor. Masaj Shiatsu cu aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. Scaunul este prevăzut în zona tălpilor cu bile shiatsu detașabile.

Masajul pentru picioare

Masajul pentru brațe

Fotoliul masează brațele odată cu extensia comfortabilă a pieptului printr-o strângere fermă. Unităţile cu perne de aer pentru braţe asigură masarea în profunzime din parte superioară a braţului, până în vârful degetelor. Vă veţi simţi braţele revigorate şi veţi scăpa de senzaţia de oboseală.

Masajul pentru brațe Masajul pentru brațe

Mecanismele de masaj ale Inada S3

Funcţia de îmbrăţişare. Funcţia de contact permanent.

Fotoliul medical de masaj Inada 3S este prevăzut cu funcția de masaj prin îmbrățișare care asigură un masaj prfund, rezultat din strângerea fermă de la umeri până în zona superioară a brațelor.

O caracteristică proprie, importantă, a fotoliului cu masaj INADA S3, este funcţia de contact permanent. Aceasta garantează faptul că fiecare parte a corpului a celui care beneficiază de masajul acestui fotoliu, va rămâne permanent în contact direct cu fotoliul, indiferent de înălţimea sau greutatea sa şi indiferent de gradul de înclinaţie al fotoliului. Prin această funcţie, utilizatorul beneficiază de un masaj eficient al întregului corp.

Senzor optic pentru puncte de presiune Shiatsu

INADA S3 masaj dispune de senzori care detectează automat punctele Shiatsu ale persoanei care îl foloseşte. Aceste puncte Shiatsu diferă de la persoană la persoană, însă fotoliul de masaj, prin intermediul acestui sistem de detectare a punctelor Shiatsu, garantează un masaj eficient oricărui utilizator.

În momentul selectării programului de masaj dorit, S3 va scana spatele dumneavoastră şi vă va compara profilul cu alte profile stocate în memoria sa. Imediat fotoliul de masaj INADA S3 se va plia pe profilul dumneavoastră fizic şi vă va oferi un masaj perfect personalizat.

Funcţii şi avantaje ale fotoliului Inada S3

Bile de masaj Shiatsu

Bile de masaj Shiatsu

Sistem de picioare extensibil

Sistem de picioare extensibil

Pernă de masaj

Pernă de masaj

Pernă suplimentară de masaj

Pernă suplimentară de masaj

Masaj cu încălzire pentru tot corpul

Masaj cu încălzire pentru tot corpul

Masaj de încălzire pentru braţe

Masaj de încălzire pentru braţe

Buzunar pentru telecomandă

Buzunar pentru telecomandă

Masaj de îmbrăţişare

masaj de imbratisare
Fotoliu cu masaj Inada S3Dotat cu sistem de încălzire pentru spate.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii.

Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Inada S3 deţine cea mai performantă tehnologie din lume, revoluţionând odată cu lansarea sa, întreaga piaţă a fotoliilor de masaj.

Suprafaţa de masare

Rolele acoperă o suprafaţă de aproximativ 72 cm sus – jos, rola superioară deplasânduse pe laterală aproximativ 5-19 cm, iar rola inferioară aproximativ 9-16 cm. Deplasarea rolelor asigură un tratament adecvat şi eficient al muşchilor şi punctelor Shiatsu.

Full Body (întregul corp)

Aprox. 15 min.Programul de bază pentru înlăturarea oboselii prin masarea întregului corp cu ajutorul rolelor şi pernelor de aer. Acesta este un program de masaj pentru ameliorarea oboselii zilnice.

Full Body Relief

Program de masare a întregului corp folosind exclusiv pernele de aer. Acest program este recomandat persoanelor care nu apreciază tehnicile de masaj mecanic. Acesta este un program pentru persoanele ce nu apreciază tehnicile de masaj mecanic.

Full Body Quick (rapid)

Aprox. 8 min. Acest program oferă posibilitatea de masare rapidă pentru persoanele ce dispun de puţin tip dimineaţa sau seara sau cele care doresc să se relaxeze pentru câteva momente. Acesta este programul de recuperare rapidă în urma oboselii.

Morning (masaj pentru dimineaţa)

Aprox. 15 min.Acest program foloseşte masajul centripetal – o tehnică de masare dinspre exterior către centru. Se recomandă persoanelor care prezintă dificultăţi în a se scula dimineaţa sau se simt obosite după ziua precedente. Acesta este programul de revigorare.

Night. (masaj pentru seară)

INADA S3 Foloseşte o tehnică de masaj care vă ajută să eliberaţi tensiunea musculară şi oboseala accumulate în timpul zilei. Recomandat pentru utilizare înainte de culcare.

Programe prestabilite de masaj a întregului corp Da
Programe manuale Da
Role masaj 3D Da
Tapiţerie Piele antibacteriană / rezistentă la murdărie.
Reflexoterapie Da
Zonă pentru picioare Da
Masaj al gambelor Da
Oprire automată Aprox. 15 minute
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Da
Perne de aer da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Masaj pentru mâini şi braţe Da
Masaj pentru şolduri şi coapse Da
Masaj pentru zona pelviană şi fesieră Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da
Dimensiuni în poziţie normală Aprox. 106 (înălţime) x 83 (lăţime) x 100 (lungime) cm
Dimensiuni în poziţie rabatată Aprox. 73 (înălţime) x 83 (lăţime) x 185 (lungime) cm
Greutatea fotoliului (kg) 80 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 130 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Consum 130W (cu încălzire), doar 16W fără încălzire activată
Unghi de înclinare Aprox. 115 – 165 grade de la nivelul zero
Culori disponibile Negru şi Bej
Proiectat și dezvoltat Japonia
Producător Inada Family Japan
Model INADA CHAIR HCP-S333
Culoare pentru fotoliu Inada S3

Produs în Japonia. Tehnologie medicală.

Produs în Japonia de către compania Inada, fotoliul medical de masaj 3S a fost creat sub îndrumarea lui Tadashi Kaneko, intructor sportiv de stretching. Acest nou model este produs de către Family Inada, lider pe piața producătorilor de fotolii de masaj.

S3 poartă denumirea de fotoliu medical de masaj deoarece este singurul fotoliu de masaj aprobat de asociația medicilor din Japonia. Funcția de stretching a acestui produs permite fără îndoială executarea celui mai bun masaj prin stretching de pe piață. Dacă doriți un astfel de masaj amanunțit, să vă îmbunătățiți postura și să profitați de efectele benefice ale unui fotoliu de masaj asupra sănătății, Inada 3S este produsul pe care îl căutați.

(C) Siteul www.inadafamily.ro este detinut de S.C. INADA ROBOSTIC S.R.L.-D
Numar la Registrul Comertului nr. J12 / 1339 / 2014, Cod Fiscal RO 33054589, Atribut fiscal: RO, Capital Social: 200 Lei,
Vanzari si Facturare: [email protected]
Garantie / Livrare: [email protected]