Fotoliu de masaj Inada X1 Medical

Fotoliu cu masaj Inada X1
  • Disponibilitate indisponibil
  • Garanţie 36 luni
  • Livrare 2 zile
  • Fabricatie JAPONIA
  • Manual de utilizare inclus
  • Producator INADA FAMILY CO
Informaţii prin email:

[email protected]

TEL: 0746.022.145


Noua generaţie de fotolii:
Inada X1 2013.

Experienţa pe acest fotoliu, precizia şi tehnica de masaj sunt fantastice. Corpul dumneavoastră va fi revigorat şi veţi simţi cum oboseala este îndepărtată din trup prin noile tehnici de masaj: rulare şi loviri uşoare.

Inovaţie Inada.

Dispozitivele speciale pentru vibraţii sunt încorporate în mecanismul pentru masaj. Această caracteristică este rezultatul unui “circuit” de cercetări în căutarea tehnologiei ce generează relaxarea extremă.

Mecanism de legănare.

Mecanismul de legănare este unul unic al fotoliului de masaj Inada X1.

Fotoliu cu masaj Inada X1

Funcţii importante

Telecomandă

Setările şi comenzile se realizează uşor, prin intermediul telecomenzii. Telecomanda are un meniu simplu, astfel încât utilizatorul să se bucure de un masaj după preferinţele sale, la atingerea unui singur buton.

Buzunar pentru telecomandă

Fotoliul este prevăzut cu un buzunar pe partea laterală, în care utilizatorul poate depozita telecomanda după efectuarea setărilor masajului. În acest fel, va sta relaxat şi confortabil în fotoliu, dar va avea telecomanda la îndemână oricând doreşte să facă o schimbare sesiunii de masaj.

Roţi

Fotoliul deţine roţi, care vă permit să-l deplasaţi mai uşor, oricând doriţi să-l mutaţi sau să-i schimbaţi poziţia.

Role de masaj

Rolele de masaj beneficiază de o extindere mai mare, masajul acţionând astfel pe o suprafaţă mai mare a corpului. Acestea se deplasează din partea de sus a spatelui până în partea de jos a spatelui.

Fotoliu cu masaj Inada X1

Uşor de utilizat.

Deşi fotoliul Inada X1 pune la dispoziţia utilizatorului o varietate largă de programe şi funcţii, folosirea acestuia nu e deloc complicată. Setările pentru sesiunea de masaj sau ajustarea fotoliului în funcţie de corpul dumneavoastră, se fac simplu, cu ajutorul telecomenzii.

Ambianţă plăcută.

Acel mecanism de legănare sau balans crează impresia statului în natură simţind briza. Acest aspect intensifică sentimentul de relaxare, făcându-vă să vă simţiţi revitalizat.

1. Program pentru întregul corp

Revitalizează corpul în întregime, în timp ce calmează durerile musculare prin combinarea mai multor funcţii. Excelent pentru cei care se simt obosiţi. Simţiţi-vă odihnit şi eliberat de încordare.

2. Program pentru umeri

Programul de masaj Shiatsu pentru gât şi umeri te face să te simţi energizat, îndepărtând durerea şi încordarea părţii superioare a spatelui, printr-un masaj revitalizant. Fotoliul Inada 3A deţine una dintre cele mai performante tehnologii pentru masajul umerilor.

3. Program pentru partea inferioară a spatelui

Acest program este perfect pentru înlăturarea durerii, încordării sau inflamaţiilor musculare din partea inferioară a spatelui, date de o zi grea de muncă sau de statul îndelungat pe scaun.

4. Tehnica de stretching - intens

Prin această tehnică mobilitatea şi flexibilitatea corpului vă va fi îmbunătăţită şi stimulată circulaţia sângelui. Întinderea întregului corp este o caracteristică inovatoare a acestui model, oferind cea mai puternică sesiune de întindere a întregului corp dintre fotoliile existente de pe piaţă.

5. Tehnica de stretching

Este asemenea tehnicii intense de stretching, doar că are o intensitate redusă, fiind potrivită atunci când simţiţi nevoia unei întinderi uşoare, dacă vă simţiţi încordaţi.

3 Programe rapide

Fotoliul este prevăzut cu 3 programe rapide pentru întregul corp, umeri şi zona inferioară a spatelui. Masajul acţionează precum cel din cadrul “Programelor pentru sănătate”, însă, în loc să dureze 15 minute precum acelea, programul rapid durează doar 8 minute fiecare. Este ideal pentru o revitalizare rapidă, atunci când nu aveţi mult timp la dispoziţie.

Stretching pentru piept

Tehnica aceasta combină masajul muşchilor trapezi cu trasul umerilor înapoi, realizând întinderea părţii acesteia a corpului şi detensionând oasele.

Stretching pentru întreg corpul

Este o tehnică de stretching prin intermediul căreia se va efectua o mişcare de întindere a întrgului corp, acţionând în special asupra coloanei vertebrale şi picioarelor.

Vibraţii

Mecanismul de masaj este prevăzut cu dispozitive de vibraţii. Masajul prin vibraţii îndepărtează încordarea muşchilor. Acest mecanism este inovator, fotoliul Inada X.1 fiind printre puţinele fotolii de masaj care sunt prevăzute cu aşa ceva.

Masaj pentru fese şi bazinul pelvian

În aceste zone, pernele de aer aşezate lateral repetă mişcări de comprimare şi eliberare a aerului, oferind un masaj de îndepărtare a oboselii muşchilor.

Masaj pentru picioare

Scaunul este prevăzut cu suport pentru masajul picioarelor. Gambele sunt masate din trei direcţii: din spate şi din lateral(stânga şi dreapta).

Posibilitatea masajului gâtului

Prin îndepărtarea pernei spătarului, masajul prin frământare oferit de rolele de masaj se va simţi şi la nivelul gâtului.

Combinarea tehnicilor de masaj pentru gât

În zona gâtului şi a umerilor acţionează simultan mai multe tipuri de masaj. Această zonă este masată prin combinarea mişcărilor de presare, date de masajul prin perne de aer cu mişcările masajului prin frământare, oferite de rolele de masaj.

8 Programe automate de masaj Da
Mod manual Da
Motoare de masaj Da
Unghi de înclinare 120° - 165°
Tapiţerie Piele ecologică  anti-bacteriană
Role de masaj Da
Temporizator 15 min
Control automat de rabatare Da
Perne de aer 22
Reflexoterapie Da
Masaj al  picioarelor Da
Consum maxim de energie electrică 120 W
Masaj pentru gât şi umeri Da
Masaj pentru zona pelviană şi fesieră Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da
Ottoman Da
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox 103 x 70 x 116
Greutatea fotoliului (kg) 60 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 100 kg
Alimentare curent AC 220-240 V 60Hz
Aprobare ETL Da
Fotoliu cu masaj Inada X1

Inada X1.
Negru, Roşu sau Bej.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

(C) Siteul www.inadafamily.ro este detinut de S.C. INADA ROBOSTIC S.R.L.-D
Numar la Registrul Comertului nr. J12 / 1339 / 2014, Cod Fiscal RO 33054589, Atribut fiscal: RO, Capital Social: 200 Lei,
Vanzari si Facturare: [email protected]
Garantie / Livrare: [email protected]